O nama

Agencija Pro-office je dugogodišnjim profesionalnim radom podigla svoje usluge na visok nivo i time postala prepoznatljiva kao jedna od vodećih knjigovodstvenih agencija.

Ono što nas čini atraktivnim jesu prihvatljive cijene knjigovodstvenih usluga, profesionalnost i tačnost u radu. Agencija Pro-office spremna je da u svakom trenutku obavi sve ono što klijent zahtijeva, a spada u naš domen poslovanja.

Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti administrativno – ekonomsko – finansijsko poslovanja, od osnivanja firme tokom cijelog njenog postojanja, Agencija Pro-office na ekonomičan način omogućava malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima da se u potpunosti posvete svojoj osnovnoj djelatnosti, a da administraciju sa povjerenjem prepuste nama.

Poslovi koje agencija Pro-office obavlja uključuju kompletnu obradu dokumentacije za poslovne promjene, finansijsko knjigovodstvo za mala i srednja preduzeća, preduzetnike, obračun zarada i ostale prateće aktivnosti, kao i vođenje poslovnih knjiga, izrada finansijskih izvještaja i praćenje propisa.